Vi bruker cookies for å gjøre det mulig å analysere besøk anonymt og gi deg den best mulige opplevelsen av nettstedet vårt. Ved å fortsette å bla gjennom dette nettstedet, samtykker du i at det brukes informasjonskapsler.

For mer informasjon kan du lese Informasjonskapsler-delen av Personvernerklæringen vår.

X
SKAL JEG SNAKKE MED EN LEGE?

Det er ikke alltid så lett å ta opp problemene med en lege. Alle følelsene som ansiktsrødmen har ført med seg, føles plutselig litt pussige når du sitter på venteværelset.

Men det kan nok virkelig være bryet verd å ta denne samtalen. Tenk på de sterke følelsene som rødheten i ansiktet har forårsaket i den siste tiden. Har du hatt problemer i sosiale sammenhenger? Eller hendelser på jobben? Tenk på hvor mye lettere og roligere du ville føle deg hvis disse følelsene forsvant.

Det er viktig å huske at det er bedre desto mer informasjon du kan gi legen. Pass på at du ikke bare tar opp de følelsesmessige aspektene, men at du også forteller om de eventuelle fysiske symptomene du har opplevd. For å kunne komme frem til riktig diagnose, må legen få kjennskap til alle bitene i puslespillet.