Vi bruker cookies for å gjøre det mulig å analysere besøk anonymt og gi deg den best mulige opplevelsen av nettstedet vårt. Ved å fortsette å bla gjennom dette nettstedet, samtykker du i at det brukes informasjonskapsler.

For mer informasjon kan du lese Informasjonskapsler-delen av Personvernerklæringen vår.

X
ER DET IKKE MER JEG KAN GJØRE?

Hvis forsøkene på å håndtere de utløsende faktorene har gjort deg frustrert og har fungert dårlig, er du ikke alene. For mange som lider av rødhet i ansiktet gir denne måten å finne ut av plagene på i beste fall en liten demping av ubehaget, og det kan i mange tilfeller vise seg å være utilstrekkelig. 

Men ikke gi opp! Det finnes en del andre alternativer du kan vurdere:

Medisinering

Det finnes i dag behandlinger for de ulike symptomene på rosacea – også mot omfattende rødflammethet og rødme. Legemiddelbehandling skjer selvsagt etter vurdering og i samråd med legen. Klikk her for mer informasjon om hvordan og hvorfor du bør snakke med legen.

Laser/lysbehandling

Laser- eller IPL-behandling kan iblant motvirke synlige blodkar og alvorlige tilfeller av bakgrunnsrødhet. Husk imidlertid at denne typen behandling er kostbar og som regel krever flere besøk (med gjentatt vedlikeholdsbehandling) for å få et godt resultat.